LASTEEKRAANI MUUSIKASTUUDIO KEVADINE KONTSERTETENDUS “KONNAPOISI KEVADKONTSERT” TOIMUB 11.05 kell 12 ja 18 SALME KULTUURIKESKUSES! 

Loomariigis tuleb lauluvõistlus! Kodumaistest osalejatest võtavad konkursist võtavad osa koerad, kassid, karud, kitsed, jänkud, siil ja isegi liblikad ning ühtlasi on kohal ka kuulsad väliskülalised nagu roosad pantrid, ahv, pingviinid ja tiigrid! Ka konnapoju tahaks võistlusel osaleda, kuid unustas end õigel ajal kirja panna ja korraldaja Kass ei taha teda lavale lubada. Visa konnapoju ei anna aga alla, sest ühte tõelist artisti ei peata miski!

Lasteekraani Muusikastuudio muinasjutuline kontsertetendus „Konnapoisi kevadkontsert“ viib meid kevadisse metsa, kus leiab aset metsarahva võistulaulmine! Tulemusi ei ole võimalik prognoosida, kuid üks kindel – tuleb tihe rebimine ning sedavõrd tasavägist võistlust ei ole veel enne nähtud!