Hanna-Liina Võsa, Jarek Kasari (Chalice) ja ETV Lastekoori ühised kontserdid toimuvad 19.-26. detsembrini Pärnus, Rakveres, Keilas, Tartus ja Tallinnas.

“Minu jaoks on jõulud olnud vägagi traditsioonilised nii kaua kui ma mäletan. Olen õnnelik, et selles muutuvas maailmas ja minu enese muutumises, on üks hetk aastast, mis on alati jäänud sama soojaks ja tuttavaks. Sel aastal saavad aga jõulud ja jõulukontserdid olema kindlasti veidike vürtsikamad, sest astume lavale koos Jarekiga ja seda esmakordselt üle väga pika aja. Koos Jareki ja ETV Lastekooriga loodame oma jõulukontserdil pakkuda midagi nii traditsioonilise, originaalse kui ka lapsepõlvehõngulise muusika austajale”, räägib Hanna-Liina.

Hanna-Liina on üks meie hinnatumaid artiste muusikalimaailmas. Tema suurepärane hääl ja näitlejavõimed on teda viinud paljudesse lavastustesse, näiteks “Helisev muusika” või “Ooperifantoom”. Täiendavalt on töö teda viinud nii Ameerikasse, Aasiasse kui ka n. Soome. Lisaks suurtele muusikalirollidele on Hanna-Liina osalenud solistina nii galadel, laulupeol kui ka mitmesugustes erinevates kollektiivides. Üks põnevamaid väljakutseid oli kindlasti ka sel kevadel toimunud paroodiasaade “Su nägu kõlab tuttavalt”. Viimane album ilmus Hanna-Liina Võsalt 2010.a. ja kandis nime “Pimedas on valge”.

Jarek Kasar (Chalice) on artist, kelle sulest on ilmunud loomingut, mis on kõlanud nii laulupeol, teatris, kontserdisaalis ja mujal. Tal on eriline oskus üllatada publikut põneva tekstiga ning nii on ka seekordsel turneel plaanis esitada midagi uut ja huvitavat. Helikeelelt on Jareki looming mitme stiili segu, mille sisuks on sõnum. Jareki tuntuim lugu on “Minu inimesed” ning viimane album kannab nime “Lärmakas naabrimees” (2012).

ETV Lastekoor on rahvusvahelisel tasemel noorte kollektiiv, mida juhendavad Lii Leitmaa ja Õnne-Ann Roosvee.

Lisaks Jarekile (klahvpillil) on kontserdile kaasatud kitarrist Marek Talts.

Kontsertide piletid on müügil Piletilevis üle Eesti (sh. kontserdimajade kassades).

Korraldaja: Eesti Muusikaagentuur

Tallinnas:

Pilet 14 €

Piletimüüki teostatakse ka kohapeal.
Lastele vanuses kuni 7 eluaastat k.a on sissepääs tasuta
Tasuta sissesaajad istuvad piletiga saatja süles.
Kaasa võtta soodustust tõendav dokument

Lisainfo:
Kestus koos vaheajaga orienteeruvalt 1 h ja 50 min
Kontserdid kirikutes ilma vaheajata kestvus orienteeruvalt 80min
Sissepääs al. 18.20
Ligipääs ratastooliga olemas.
Tegemist ei ole vabas õhus toimuva üritusega.
Pildistamine/ filmimine ei ole lubatud!

Alates 03.10.13 EMT Topeltpluss erakliendile ja ärikliendile kuni 4 piletit -20% soodsamalt
Soodustus kehtib personaalse sooduskoodi (kujul EMTxxxxxxxxx) sisestamisel internetipoes või ütlemisel Piletilevi müügipunktis.
EMT Topeltpluss pääsmeid on piiratud koguses.

Soodushinnaga jõulukontsertide pileteid saavad EMT Topeltpluss kliendid nutitelefoniga mugavalt osta ka EMT Live mobiiliäpist lisades piletite hinna oma järgmise kuu mobiiliarvele. EMT Live äpist näeb ka eksklusiivset videot milles Hanna-Liisa Võsa ja Jarek Kasar räägivad mis neil jõulukontsertidel plaanis on.  Vaata lähemalt www.emt.ee/live

NB! Ostetud pileteid ei vahetata ega osteta tagasi!

Ürituse lingidhttp://www.muusikaagentuur.ee