Nädalavahetusel toimus Tallinna Reaalkoolis Tallinna ja Harjumaa ansamblite konkurss “Volüüm 2013”, kus Grand Prix  võitis Lasteekraani Muusikastuudio trio Lii Leitmaa juhendamisel. Võidukasse triosse kuulusid ETV kontsertkoori tüdrukud Susanna Liisa Onoper (12), Kaisa Padur (12) ja Carmen Sibbul (14). Võistlus toimub neljas vanuserühmas: 4.-5. klass, 6.-7. klass, 8.-9. klass ja gümnaasium. Esitada tuleb kaks laulu, neist üks ilma saateta ehk a capella.

ETV kontsertkoori tüdrukud võistlesid 6.-7. klasside vanuserühmas ja pälvisid I koha  ning kogu võistluse kokkuvõttes ka Grand Prix. Suurvõidu tagas Felix Mandre “Muinasmaale” meisterlik á capella esitus ning meeleolukas ja muusikaliselt täiuslik Juhan Trumpi “Kohtumisime uisuteel” esitus, milles tüdrukuid saatsid Holger Marjamaa klaveril ning Heikko Remmel kontrabassil. Esitust kaunistas Regina Rebase seatud liikumine.